GLUTENVRIJ·INSTADIARY·PERSONAL

Dit was juni ’18

2018 is al voor de helft voorbij! Hoe crazy is dat? Maar, het is zo’n cliché om te zeggen dat de tijd vliegt… dus ik zal het niet meer zeggen 🙂 Ik had me voorgenomen om terug maandoverzichten te schrijven, omdat ik ze zelf heel leuk vind om terug te lezen na zoveel tijd. Dussss… hier komt juni!!

Begin juni was ik jarig en beleefde ik een heuse verjaardagsweek. Mama vroeg wat ik wilde doen en ik zei dat ik het atomium nog wel eens wilde zien! Ik ben snel tevreden hé? 😀 Ons mama kan echt niet lachen op foto’s… dus het lijkt misschien niet zo, maar we hadden een leuke tijd hoor 🙂 We zijn niet binnenin het atomium geweest, daar had ik niet zo veel zin in. 

De avond van mijn verjaardag wilde ik niet koken, en naar jaarlijkse traditie gaan Joa en ik dan altijd uiteten. Dit jaar gingen we naar Madam Jeanne in Lebbeke. Het glutenvrije aanbod was eerder beperkt, maar we waren wel zeker dat ze er goed van op de hoogte waren, want de eigenares kwam zelfs persoonlijk aan tafel uitleggen wat Joa wel/niet kon eten. Ik nam de Classic burger en die vond ik heel lekker.  

Ik begon weer te puzzelen. De puzzels van Jan van Haasteren vind ik het leukste. Helaas ontbraken er een paar stukjes… dat is wel echt zonde! Geen idee waar ze gebleven zijn, meestal ben ik er zo voorzichtig mee… Jammer! 

Nu ik op preventieve verwijdering van het werk ben (voor diegenen die onder een steen hebben geleefd, ik ben zwanger en mag daardoor mijn werk als opvoedster niet meer uitvoeren), heb ik veel vrije tijd. Ik probeer m’n dagen zo nuttig mogelijk in te vullen en hier en daar een bezoekje te brengen aan mensen die ik niet zo heel vaak zie. Aangezien mijn petekind aan de andere kant van België woont, zien we elkaar maar een paar keer per jaar.  Ik ging haar een verrassingsbezoekje brengen wanneer zij zou gaan paardrijden in de manege. Juist toevallig die dag mocht ze op haar favoriete paard rijden! Oh jee, ze was zo blij! 😀 Heel leuk om te zien! 🙂

IMG_20180613_145156209_HDR

Ik mocht aanwezig zijn op de Oona Beauty Day, een persevent voor bloggers waar merken hun nieuwe producten voorstellen. Hier kregen Tania en ik uitleg over de producten van Delbôve, maar dan in het gebroken Engels, want het meisje sprak eigenlijk Frans… Moest me nogal goed concentreren (én ik was me erg bewust van die camera!)… 😛 In ieder geval… leuk dat ik er weer bij mocht zijn! 

Ik had ook minder leuke dingen te doen… nl. de administratie van ons huis… “Waarom ben ik daar niet vroeger mee begonnen en heb ik dat niet meteen vanaf het begin netjes bijgehouden!?” denk ik dan… Grmbl! Alles moest netjes in een map gestoken worden en  dan ook nog in een schoon Excel-bestand gezet worden… Daar ben ik toch een paar dagen zoet mee geweest! En, ineens had ik zin om een foto te trekken 😀 haha! 

img_20180619_144747033.jpg

Samen met m’n ouders en Joachim, ging ik eten in Il Canniccio in Heusden-Zolder. Ook hier, zijn ze perfect op de hoogte van het glutenvrije dieet en Joa kan daar met een gerust hart smullen. Het is sowieso een aanrader, want het eten is daar zooo lekker! Ik nam bruchetta’s als voorgerecht en zat toen al bijna vol 😛 en toen had ik ook nog eens ravioli besteld als hoofdgerecht… Lekker zwaar, oeps! 

IMG_20180619_190511280_HDR

Joa is ook jarig in juni 🙂 Ik had beloofd om voor hem een verjaardagstaart te maken 🙂 Hij koos voor slagroom en aardbeien als vulling. Ik was best wel trots op het resultaat en het was ook nog eens lekker. Ik had een glutenvrije bakmix gebruikt van Funcakes. Als je niet weet dat de taart glutenvrij is, zou je het zelfs niet merken. Top dus! 

IMG_20180625_131526_944

Ik ging naar een Mylène avond bij een vriendin. Het werd een hele gezellige avond 🙂 Op voorhand dacht ik: ‘Ik ga niets kopen, ik heb niets nodig!’, maar natuurlijk bedacht ik me op de avond zelf en heb ik toch wel wat leuke productjes gekocht 🙂 hihi… 

IMG_20180628_111559450_HDR

Samen met ex-collega/vriendin Annick ging ik picknicken in het park van Beerse. We hadden heel wat lekkers voorzien… vooral die guacamole die Annick zelf had gemaakt, was MEGA-LEKKER! Het werd een hele gezellige middag, maar ’s avonds moesten mijn heupen en billen het toch wat bekopen… zo’n hele tijd op de grond zitten, is toch niet het allerbeste idee (als je zwanger bent…) Volgende keer pak ik een campingstoeltje mee 😀 Oh ja, belangrijk te vermelden, vind ik! De openbare wc’s van het park van Beerse zijn dus écht proper hé 🙂 Een echte meerwaarde! 

IMG_20180630_221710_884

Zoooo zeg… dat was weer een hele boterham! 🙂 Hop naar juli! 

Toedells! x

5 gedachten over “Dit was juni ’18

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s