BATH & BEAUTY·SHOPPING

Event | Sofacompany & Oona Beautyday

<a href=”https://www.bloglovin.com/blog/14284057/?claim=fz3e2yy26ay”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Jeeetje, wat ben ik een gelukzak! Ik mocht afgelopen week aanwezig zijn op twee events! 🙂 Ik nam m’n vriendinnetje Evy mee richting Antwerpen, eerst naar het event van Sofacompany van PR bureau Globale Image en nadien naar de Beauty Day van PR bureau Oona. Ik wil jullie veel foto’s laten zien van het event en van wat er in de goodiebag zat 🙂

Na twee winkels in Nederland, heeft Sofacompany nu ook een winkel geopend in Antwerpen. En dat in één van de hipste buurten, ’t Eilandje 🙂 Mijn eerste indruk van de showroom was ‘WAUW!’. Deens design voor een zeer betaalbare prijs! 🙂 Klinkt goed, toch!?

De showroom ziet er echt heel mooi en overzichtelijk uit, met alle zetels en stoelen op een rijtje. Je moet er een beetje voor zijn, voor de stijl, maar ik hou er wel van! Het is eigenlijk jammer dat Joachim en ik al een zetel hebben 🙂

foto-8-12-16-16-47-52foto-8-12-16-16-48-51foto-8-12-16-16-50-08foto-8-12-16-16-50-15

Dit zijn mijn favorietjes. Zoals je kan zien, zijn de prijzen écht nog wel oké. Hoe kan het dat zij dan zo ‘goedkoop’ zijn, vraag je je af? Wel,  dit is mogelijk door een simpel en uniek concept met online verkoop. Zij hebben het hele proces in eigen hand en maken géén gebruik van tussenpersonen.

Wat ook erg leuk is, is dat je elke zetel zelf nog kan ‘designen’ naar eigen smaak. Je kan de stof en/of kleur van de zetel of stoel aanpassen, alsook de pootjes eronder. (En domme Nele heeft geen foto getrokken van de muur waar alle stofjes aanhingen, daarom een foto van ons waarop ik een vreemde pose aanneem 🙂 )

foto-8-12-16-16-42-16-11

At last, but not as least… er viel ook iets te winnen!! Dan ben ik er als de kippen bij hé! 🙂 nl. deze toffe zetel Allie t.w.v. 389€. Mijn inzending hebben jullie al voorbij zien komen op Facebook en Instagram 🙂

foto-8-12-16-16-30-17

Hoplaaaa, na dit toffe event, gingen Evy en ik door naar de Beauty Day, ook op ’t Eilandje. Eerder dit jaar mocht ik voor de eerste keer aanwezig zijn  en daar schreef ik toen een blogpost over (kan je hier lezen). Nu werden de nieuwe collecties van komend voorjaar voorgesteld, en gelukzak Nele mocht weer van de partij zijn!

Ici Paris XL stelde deze nieuwe Eau de Parfum voor; Intimacy Noir. Deze ligt nu nog niet in de winkel, wel volgend jaar 🙂 Dit is eigenlijk een zwaardere en sensuelere versie van de intimacy Sheer Eau de Parfum, die al wel te verkrijgen is in Ici Paris XL. Ik hou van zwaardere geuren, dus ik ben fan!

foto-8-12-16-17-25-59-2

Oeh, deze make-up van BE creative make up, zaaaalig!! Evy en ik kregen een touch-up van onze look met deze producten! Waauw, écht héél mooi, vooral de highlighter en de mascara zijn bangelijk! Die schaf ik sowieso aan!

foto-8-12-16-17-27-39

De nieuwe make-up producten van Yves Rochers zien er veelbelovend uit!

foto-8-12-16-17-56-01

De uitleg van dit product heb ik half gemist omdat het in’t Engels was, én het was gewoon ook een beetje rumoerig… Maar eigenlijk spreekt het voor zich hé 🙂 Voor je bikinilijn en/of wenkbrauwen te epileren 🙂

foto-8-12-16-18-01-30

Ici Paris XL verkopen ook altijd zo van die toffe make-up tasjes hé! En, eigenlijk zijn ze ook helemaal niet duur, ik geloof dat het €9.95 was voor dit toffe tasje!

foto-8-12-16-18-07-25

Sfeerbeeldje 🙂

foto-8-12-16-18-09-11

ONLY YOU brengen volgend jaar supertoffe nagellakjes uit! Weet je wat er zo speciaal aan is? Als je ze op je nagels hebt, geven ze een subtiel geurtje af, bv. ‘This is Mint’ zal ruiken naar munt 🙂 Vind ik wel een leuke special touch!

Als allerlaatste wil ik nog even laten zien wat er in de goodiebag zat van Oona 🙂

 

Zo, nu wil ik nog even Oona en Globale Image bedanken dat ik erbij mocht zijn op deze toffe events! 🙂 én, voor de toffe goodiebag!!

Wow, dit was een lange blogpost. Hopelijk vonden jullie ‘m niet té lang… Laat gerust een reactie achter, vind ik altijd leuk! 😀

Toedelss! x

 

5 gedachten over “Event | Sofacompany & Oona Beautyday

Plaats een reactie